Over ANNA

Over ANNA.

ANNA is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van de one-fits-all matrassen. Zoals one-fits-all al een doet vermoeden is ANNA het matras voor iedereen

Het ontstaan van ANNA

Na jaren lange ervaring in de bedden en matrassen branche vonden wij het tijd dat er een martras kwam dat ook echt voor iedereen zijn/haar dromen laat uitkomen. De laatste jaren poppen er overal nieuwe merken op die allemaal beweren dat ze de beste matras zijn en geschikt zijn voor iedereen. Na al deze verschillende matrassen getest te hebben zijn we er echter achter gekomen dat deze matrassen helemaal niet echt geschikt zijn voor iedereen. De meeste van de one-fits-all matrassen hebben bijvoorbeeld een prijskaartje dat zeker niet voor iedereen is. Andere hebben maar één hardheid waar je maar van moet houden. Of het matras heeft wel verschillende lagen in de kern maar maken het niet mogelijk om voor jouw en je partner een andere hardheid/comfort te kiezen. Dus vonden wij het tijd om een matras te ontwikkelen dat echt perfect is voor iedereen! Na een lange zoektocht en testfase van verschillende materialen hebben wij de perfecte samenstelling gevonden en is ANNA geboren. Wij kunnen oprecht zeggen dat ANNA het matras is voor IEDEREEN!

Wat maakt ANNA zo speciaal?

Wat ANNA zo uniek maakt is haar vermogen zich aan te passen en jouw wensen en behoeften. Om ANNA zo meegaand te krijgen is ze opgebouwd uit verschillende lagen die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. Zo kunt u zelf de schuimlagen zo aanpassen dat ze de perfecte hardheid hebben om uw lichaam tijdens de slaap optimaal te ondersteunen. Daarnaast kent ANNA geen gewichtslimiet! Welke maat of vorm je ook hebt ANNA houdt van je en zal er alles aan doen om jouw de nachtrust te bieden die je verdiend. Dan denk je nu zeker dat ANNA niet perfecter kan zijn, maar je hebt het prijskaartje nog niet eens gezien! Wij vinden dat lekker slapen niet te duur moet zijn. Hierdoor streven wij ernaar ANNA zo scherp mogelijk te prijzen zodat echt iedereen van haar kan genieten.

5

Landen geleverd

+10.000

Klanten

4 dagen

Levertijd

Gratis

Bezorgd